Natura
nu are nevoie
de nicio
modificare
#purSisimplu
Perfecte #Pursisimplu
Pădurea este cea care ne-a dăruit, din bogăția ei, fructele pe care le-am pus într-o băutură naturală și sănătoasă. Aceasta este perfectă #purSisimplu.

Profructta are ca misiune să extragă această perfecțiune a naturii și să o aducă în casele, în mintea și în sufletul vostru.
#pursisimplu presat la rece
Suc din Afine
Afina este fructul care colorează pădurea și este lăudată în carțile de biologie pentru explozia de vitamina B2 și antioxidanți, precum flavonoidele și antocianina. Sucul Profructta din afine sălbatice asigură acest aport ridicat de vitamine, este 100% natural, nu este reconstituit din concentrat, conține doar fructe românești fără adaos de apă, coloranți, zahăr, aditivi.
Suc din Fructe de pădure
Fructele de pădure au cele mai mari cantități de antioxidanți, previn depresia, protejează organismul de alergii, îmbunătățesc memoria și învățarea. Noi am creat acest suc intens, cu efect pozitiv asupra întregului organism, este 100% natural, nu este reconstituit din concentrat, conține doar fructe românești fără adaos de apă, coloranți, zahăr, aditivi.
Suc din Mure
Cel mai de preț lucru pentru fermierii din zona Câmpulung Muscel, este comoara pădurii sălbatice din zonă. Așa că o lasă în voia ei, așteptând ca minunatele mure, fructele care au cea mai mare activitate antioxidantă, să creasca în mod organic. Sucul Profuctta din mure este 100% natural, nu este reconstituit din concentrat, conține doar fructe românești fără adaos de apă, coloranți, zahăr, aditivi.
Suc din Zmeură
Se spune că parfumata zmeură este cea care ne ține tineri și întărește sistemul imunitar, prin explozia de vitamina B12. Sucul din zmeură aduce în organism antioxidanți și compuși antiinflamatorii care redau vitalitatea organsmului. Sucul Profuctta din zmeură este 100% natural, nu este reconstituit din concentrat, conține doar fructe românești fără adaos de apă, coloranți, zahăr, aditivi.
Articole
Fresh from instagram