Bianca Brighila – Detoxifiere cu sucuri naturale din fructe

Bianca Brighila – Detoxifiere cu sucuri naturale din fructe

Bianca BrighilaDetoxifierea organismului este un aspect important atunci când este vorba de menținerea frumuseții și sănătății. Reprezintă un proces deosebit de benefic atât pentru fizic, cât și pentru minte și suflet.

Detoxifierea te ajută să elimini toxinele acumulate în timp , iar cea mai bună soluție este de a consuma doar sucuri naturale din fructe.

Astfel, organismul primește nutrientii de care are nevoie, insa într-o formă mult mai usor digerabila si pentru care nu va fi nevoit sa muncească foarte mult.

Multe dintre aceste toxine provin din alimentație, administrarea de medicamente și chiar si din aer.

Aceste toxine determină anumite dezechilibre ale organelor care pot duce pana la îmbolnavirea acestora, simptomele apărute fiind: oboseala, scăderea capacitații de concentrare și memorare, migrene, funcționarea deficitara a tractului digestiv, afecțiuni dermatologice, imunitate scăzută, creșterea în greutate, predispoziție la răceli frecvente.

Pentru a evita apariția acestor simptome se recomandă o data la ceva timp o detoxifiere usoara, cum ar fi cea cu sucuri.

Este ideal să efectuam acest proces la fiecare schimbare de anotimp.

Detoxifierea:

Îmbunătățește oxigenarea celulara, elimină constipația, sindromul colonul iritabil, balonarea, edemele, diminueaza burta proeminentă, rezolvă multe probleme sexuale. Accelerează metabolismul și este esențiala în eliminarea sindromului de oboseala permanentă, nejustificată (cronică). Contribuie la scăderea în greutate, susține activitatea sistemului imunitar, aduce beneficii anti-îmbatranire, gândirea devine mai limpede.

Mai mult, tenul tau va fi mult mai luminos, iar pielea ta își va redobândi elasticitatea si aspectul tânăr.

Detoxifierea cu sucuri ajută, de asemenea, la alcalinizarea organismului.

 

Curele de detoxifiere sunt foarte necesare în menținerea sănătății întregului organism.

MERE ȘI VIȘINE

Sucul din mere determină eliminarea toxinelor acumulate la nivelul ficatului, avand efecte curative si pentru rinichi, vezica biliară și colon. Sucul din mere asigură tot ceea ce este necesar întregului organism, fiind bogat în minerale precum fierul și potasiul sau vitamine (A, B, C).

Sucul din vișine conține o serie de antioxidanți ce luptă împotriva procesului de îmbătrânire. Contribuie la scăderea în greutate, având efect diuretic și contribuind la eliminarea toxinelor.

MERE ȘI CIREȘE

Sucul din mere bogat în pectină, o substanță care purifică organismul de toxine, îndepartează metalele grele și elimină acidul uric. Această substanță are efecte pozitive asupra plămânilor, ajutând persoanele cu probleme respiratorii și pe fumători.

Sucul din cireșe are un incredibil potențial pentru detoxifiere și reduce inflamatia. Sucul din cireșe este recomandat de asemenea în cazul durerilor musculare. Ajută la formarea melatoninei, care garantează un somn sănătos. Și este si foarte gustos!

MERE

Sucul din mere este foarte bogat în vitamine (A, B, C), minerale (fier, potasiu, magneziu, fosfor, siliciu, calciu) si fitonutrienți. Acesta are proprietăți anticanceroase, este depurativ, relaxant hepatic, laxativ, antiseptic, antireumatic, tonic pentru muschi și pentru nervi.

MERE ȘI COACĂZE

Sucul din mere, ale cărui proprietăți determină eliminarea toxinelor acumulate la nivelul ficatului, rinichilor și al colonului, duce si la scăderea în greutate.

Sucul din coacăze are un efect detoxifiant pentru întreg organismul. Datorită conținutului mare de vitamina C susține sistemul imunitar, neutralizează radicalii liberi, asigură buna funcționare a tuturor celulelor din organism.