Prafructta left leaves

Cum producem sucurile

Sortam fructele

Punem pret pe calitate si de aceea alegem doar fructe si legume vrednice si vanjoase, culese manual.

Spalam fructele cu perii

Punem pret pe sanatate si de aceea fructele si legumele sunt spalate cu apa curgatoare sub perii rotative.

LE TOCAM

Punem pret pe calitate si de aceea fructele si legumele sunt tocate inainte de presare

Presam fructele la rece

Sanatatea este importanta de aceea fructele si legumele sunt presate la rece pentru a-si pastra proprietatile.

ELIMINAM SEDIMENTELE

Punem pret pe sanatate si de aceea eliminam sedimentele prin centrifugare fara sa utilizam elemente chimice

Pasteurizam sucul

Punem pret pe calitate si de aceea sucul este pasteurizat doar pentru cateva secunde la 82 de grade pentru a-si pastra proprietatile binefacatoare.

Ambalam sucul

Punem pret pe sanatate si de aceea sucul este ambalat antiseptic in recipient din sticla sau bag in box pentru a-si pastra proprietatile.